Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji...

Miluji...

Miluji modré nebe,
tak jako Tebe.
Miluji letní sluníčko,
tak jako od Tebe pusu na víčko.
Miluji když tě miluji,
ve snu nahou tě maluji.
Miloval bych tě od rána do noci,
umiloval bych tě v bezmoci.
Miloval bych tě každý den,
tohle je můj sen.
Miloval bych Tě všude tam,
kde to jen znám.
Miloval bych všechny polohy,
sníst z Tebe jahody.
Miloval bych tě vším možný,
aby se i nemožné stalo možným.
Jednou tě umiluji, uvidíš,
snad se při tom ze snu nevzbudíš.

...jenže

Dnes budu sám,
a milování nepoznám.
Publikoval(a): Radous.fly, 3.4.2013
Přečteno (1392x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SK

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti