*Tam kde tančí
*Tam kde tančí
Anotace: ..tančí víly a kvetou růže..
~Temní se~
~~~~~~~
Obloha se temní
slunce zapadá
za chvíli se tmou
zakryje zahrada,
tam kde kvetou růže
a kde tančí víly
tam kde si ty víly
věnečky uvily.
Pak na plaňky plotu
věnečky víly daly
ty při měsíčním svitu
třpytit se začaly.
Potom kolem zahrady
milenci chodili
pod růžovým třpytem
si lásku vyznali.
Milá i ten její milý
dostanou vílí věneček
a jako poklad si chraňte
každý lísteček.
Sny pak budou sladké
jako včelí med
s ránem se rozplyne
všechen smutek hned.
Milenci se rádi mají
čím dál tím víc
je to však jen sen.
Co dál k tomu říct?
No nic,
jen hledat vílí zahradu
s tím plotem co září
a ve snu si spolu lehnout
třeba do těch růží…
~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 3.4.2013