Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
....zavírám oči
nechám se vést
nekonečnem snů a cest!
5.4.2013 13:43 | modrá
Mám ráda vílí tancování
a vůni růží
v zákoutí,
co soukromí dvou
taktně chrání...
do dlaní snění
snesou ti...
:o)
4.4.2013 7:47 | Cecilka
Květko, lehnout si do růžové vůně!Snad ohnou se trny:-))
3.4.2013 22:04 | Kytka62