Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Možná se to naplní,možná je to tak i lepší a má to zůstat snem...Nikdy dopředu nevíme,co nás potká a je to dobře!
15.3.2013 12:48 | modrá
taky pořád mívám takový sny..škoda že nic už nelze vrátit zpět..
14.3.2013 17:38 | Jiná