Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nechte

Nechte

Tolik slov

a co z toho?

Tolik vzpomínek

na někoho...



Tolik řečí

od ostatních.

Však má slova váznou

... jsem jen pro smích.



Nač taky mluvit

když ty neposloucháš.

Sám sebe v hlavě

vždycky jen máš.



Nač tolik řečí

nechte mě být!

Budete snad

můj život za mně žít?



Nechte mě vzpomínat...

na někoho...

však stále slyším slova:

A co z toho?



Každý se z takové lásky

časem musí vylízat sám.

A něco vám řeknu:

I na to ještě sílu mám!



Tak mně prosím nechte být,

nechte mě můj život žít....
Publikoval(a): Jituše, 9.3.2013
Přečteno (179x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: brazzill, děda včela, Jin&Jang, GAIA77

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 14:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti