Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děda Včela, jinak to asi nepůjde, člověk musí jít dál :) děkuji moc :)
11.3.2013 18:37 | Jituše
Žij dneškem, ale i vzpomínej, hlavně na to pěkné, z toho špatného se pouč, ale žij.
10.3.2013 8:34 | děda včela
Moc děkuji :)
9.3.2013 17:53 | Jituše
Vítám Tě na Básních.cz.
Vím nejspíš, co prožíváš, ale možná Ti něco poradím, nesnaž se zapomenout, Tvá hlava Tě akorát bude pobízet ke vzpomínkám a mnoho dalším otázkám, když ale přijmeš skutečnost, která je...uvidíš sama, co se stane.
Posílám hodně sil a sluníčka do Tvého života!!
9.3.2013 14:45 | GAIA77