Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Kdo tuto božskou báseň vymyslel ?
Autor této básně . ??????
Ve škole doufám
uspěji :)
5.5.2013 17:34 | Lůůca
Jsem také někdy popleta... ale hlavně bych napsala, že mýlit se může každý, jak v lidech, tak ve věcech, slovech, činech...
Uznat svojí chybu, je dnes vzácnost. Také jsem udělala chyby, ale čas běží dál, vrátit se to nedá. Ale hoď kamenem, kdož bez viny...
Pěkné dílko. Dnes mám zamyšlenkový bolavý den.
8.3.2013 13:57 | NikitaNikaT.
Jsem jedním z nich, a tak vyrážím, abych tam byl včas... (cestu několikrát stejně popletu)
:-)
RM.
7.3.2013 21:05 | Robin Marnoli