Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když

Když

Betty007 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Je to moje první básnička,snaha se ale cení...

Když na tebe vzpomenu,
probouzíš ve mě pravou ženu.
Když jen na tebe myslím,
o noci plné polibků sním.

Když jsem s tebou v pelíšku,
připadám si jak na obláčku.
Když jen tebe moc miluju,
život s tebou si představuju.

Když chci tě mít u sebe,
osud mi bude přát jen tebe.
Když si představím s tebou život,
buď v něm,prosím můj pilot.
Publikoval(a): Betty007, 26.2.2013
Přečteno (633x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., SK, Krokyno

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 23:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti