Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nebyla by nějaká forma? tohle je spíš poezie v próze, ale stylem veršů se to tam zas moc nehodí... RM.
24.2.2013 20:10 | Robin Marnoli
Email:
Heslo: