Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Docela dobré vyznání. Chtělo by to lépe básnicky vyjádřit, máš tam dost frázovitých obratů - spát - zdát a pod.
4.2.2013 9:35 | děda včela
Email:
Heslo: