Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Opravdu dobré k zamyšlení a to nejenom o sobě, ale i o dalším pokračování svého žití.
30.1.2013 10:15 | děda včela
Děkuju, oba máte pravdu, ano, kdo chce kám... přesně tak, příteli a je to, podotnu, možná spíše smutné, že člověk nechce pochopit, ale ve finále, všichni ví, že nic nezmůže a nic jinčího nezbude...
Ano modruš... ne nadarmo se řéká, že člověk musí pochopit a odpustit sám sobě, by teho byl schopen vůči druhým... ale nemohu napsat, že je někdo natvrdlý, v tomto případě bych řekla, že je to víc než jasné, ale je to o člověku, nechce... nakonec nic jinčího nezbude. Není první, ani poslední.
Tohle dílko taky nebylo myšleno ve zlém, naopak, by si lidé uvědomili, že ubližují jak druhým, tak sami sobě.
30.1.2013 6:26 | NikitaNikaT.
Vím o čem píšeš...mám to samé,mám proti sobě rivala,kterej nedokázal pravdu pochopit za jeden celý rok,tak at si žeje v těch svejch sračkách klidně dál,kdo chce kam......a dál už to známe...
29.1.2013 20:59 | Martin Havlíček
Velmi správně!Je třeba pochopit!ALE....pochopí..?
Přeji ti,aby pochopila!Ne druhé,ale sama sebe,i když to bolí...!
29.1.2013 20:35 | modrá