Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jako vždy dobré - takové ze života.
21.12.2012 9:31 | děda včela
Květinko zimní, já si včera málem zlomila nohu, ještě teď mně bolí, navíc jsem si trhla tím svým bolavým kolenem, je to se mnou ale těžké... mno, dnes budu běhat po nákupech, tak to mě nejspíš potem bude ouvej, až se vrátím...
21.12.2012 9:18 | NikitaNikaT.
Mrazivá zima je lepší než blátivá!
Přeji ti,Květuško,pokojné svátky vánoční a v novém roce hodně zdraví a spokojenosti!A samozřejmě hodně inspirací v básnění! I. :-)
20.12.2012 20:12 | modrá