Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
vítej. neni to špatný, ale chtělo by to zalamovat řádky, ať to má nějakou formu ;-)
22.12.2012 20:05 | Robin Marnoli
Vítej na basne.cz!
21.12.2012 18:05 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: