Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bouře

Bouře

Reventon Básně » ?nezařazené?

Anotace: První pokus

Na velké louce stál
osamělý strom.
V dáli se zablesklo,
ozval se hrom.

Bouře se blíží,
začalo pršet,
strach ve mne klíčí,
musím to vydržet!

Celý mokrý,
schovám se pod strom,
úkryt je to dobrý,
náhle další hrom.

Bouře je tu,
kdo přistoupil
na tuto hru?
Kéž bych se vykoupil.

Blesk udeřil
do mého stromu,
padá na mne,
uhnout nemohu.

Bouře odchází,
neznámo kam,
strom tu schází,
není však sám.
Publikoval(a): Reventon, 11.12.2012
Přečteno (112x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, modrá, děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti