Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Den smuteční

Den smuteční

romeo98 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: příběh neštastné lásky

Když jsem tě spatřil
byl den slunečný
já věděl že k tobě patřím
byl to sen skutečný
jak jsme spolu byly
na to vzpomínám
my jsme spolu žily
ale bez tebe ted usínám
už to skončí zněla tvoje věta
byl to konec mého vnitřního světa
jak tělo bez hlavy
to mé je bez duše
a o naší lásce nikdo už netuše
Publikoval(a): romeo98, 7.12.2012
Přečteno (302x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Avid, Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti