Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Květuško, to je jako ze života vystřižené.... jenomže v životě nejsou kouzelníci, i když.... takový uvnitř nás... Rozum a Srdce. Jenom někteří ne a ne na to příjít. Mno, jejich chyba. ST!*** A co Vánoce, Kvítečku? My už pomale nakupujeme dárky :o)
25.11.2012 9:04 | NikitaNikaT.