Přichází zima
Přichází zima
Anotace: Moje 1. básnička,jenom takovej pokus.....
Přichází zima,
ta zlá čarodějnice.
Někdo však rád má,
když mrzne ornice.
Když mrzne ornice,
ptáci na jih letí.
To je stará tradice,
trvá již po století.
Savci připravují zásoby,
zato lidé, ty čekají na soby.
A na radnici zvoní zvonec,
básničky je "boužel" konec.
Publikoval(a):
Betyx, 17.11.2012