Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Když se svět do bíla obleče,pak nám ta zima líp uteče:-)
7.11.2012 22:36 | Ružka
Pošeptám vrbě,zimu jen chvilku,ale pořádnou....:-)
2.11.2012 9:02 | modrá
Email:
Heslo: