Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chladnost Ledové Královny

Chladnost Ledové Královny

Hanny P.M. Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Moje 2. báseň. :)

Chladnost Ledové královny


Ledová královna není jen vládkyně ledu,
je zlá, krutá avšak bezcitná.
Trpí ten, kdo ji poznal.
Ženu bez kousku citu.
Chlad, nenávist, pomsta.

Dotek její zabije.
Štěstí a dobro postrádáš.
Najednou vše je jiné.
Vše se změnilo!
Raději od ní utíkáš.

Kdo její srdce z ledu roztaje?
Najde se někdo?
Snad ten co ji miluje.
Roztaj ten chladný kámen.
Ať je s chladnou královnou Ámen.
Publikoval(a): Hanny P.M., 29.10.2012
Přečteno (193x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti