Pondělní
Pondělní
Anotace: Jedná se o báseň
Ty jsi správná holčička,
tváře máš jak jablíčka.
Pojď se mnou Verunkou,
na chvilinku malinkou.
Řeknu ti jednu věc,
chtěl bych mít sex.
S Lucinkou,která má modré oči,
ráda se vozívá na kolotoči.
Dneska je pondělí,
krásný je den.
Jsem trošku ožralý,
a potím se jen.
Publikoval(a):
MHrdli, 17.10.2012