14.8.
14.8.
Anotace: Tak trochu báseň...
Seznámení přes net,
dala jsem ti plus,
nato jsi mi odepsala
(a teď jsi můj kus :).. )
Pak když jsme se uviděly,
hned na první pohled,
věděla jsem,že ty a já
budeme tvořit svět.
Svět kde je jen láska a pěkně žhavý sex,
přestala jsem myslet na starosti s ex.
Dala jsi mi sílu,věřit v ten sen,
že našel se člověk, co byl pro mne stvořen.
Nádherný úsměv, tvé tělo je top,
nikdy naší budoucnosti nechci říct stop.
14.8. ten den je pro mne vším,
jen Ty jsi má žena a víc neřeším.
Publikoval(a):
muarge, 9.10.2012