Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro ni

Pro ni

vilda urbanek Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Napsal jsem jí jen a jen pro ní. ;)

Ten den kdy jsem Tě poprvé uviděl,
Vzpomínám na něj velmi rád,
Jen na tebe jsem tehdy hleděl,
V tu chvíli pro tebe, šel bych se rvát.

Nedokážu popsat tvé krásné oči,
Jsou jak dvě hvězdy,
Můj svět se jen kolem tebe točí,
Snad najdu Tě, na konci své cesty.

Myslím na Tebe snad každý den,
Od doby co se známe,
Skvělí kamarádi stali se z nás jen,
Jeden druhého pro sebe máme.

Nevím, jestli je přátelství víc než láska,
Chtěl bych být víc než jen kamarád,
Je to však moc velká sázka,
Možná tě mám víc než jen rád.

Odvahu na vyznání v sobě najdu jen těžko,
Bojím se toho, že bych Tě ztratil,
Raději budu se trápit.
Než abych tě jakkoli ranil.

Mé srdce vždy velkou rychlostí bije,
Když mluvím či směju se s tebou,
Malinká naděje vždycky tu žije,
Že jednou mohl bych být s tebou.
Publikoval(a): vilda urbanek, 7.10.2012
Přečteno (1076x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, GAIA77, děda včela, Pogigi

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti