Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Lugi, děkuji za empatický komentář. Je to zašifrované, ale ne zase až tolik.
18.9.2012 14:11 | qala
Tvá báseň má až magicky poutavou atmosféru...prostě žije svůj vlastní život, je to něco nepochopeného a hodně hlubokého...něco, co není na první pohled vidět (a mnohdy ani na druhý)...tak to na mě působí...
17.9.2012 10:52 | Lugilla