Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nejsi vedle, jsi úplně uprostřed :)
17.9.2012 12:40 | qala
Musím se přiznat, že moc nerozumím, ale zanechává to ve mě pocit, jako by autor byl (a chtěl být) stranou od namáhavé a bezcitné každodenosti, jako by mluvila rezignace zpod nánosu tíhy...je to čistě odhad, velmi často se ve výkladu mýlím, tak pokud jsem úplně vedle, tak se na mě nezlob...
17.9.2012 11:34 | Lugilla