Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Boj se zubatou

Boj se zubatou

Ty bys dlouho tu měla být,
jenže někdo nám tě chce vzít,

ty však nevzdáváš se v tom těžkém boji,
i když se občas citíš jako bys byla v hnoji,
Tvá vůle a láska k životu tě tu drží,
Ty věříš i když ostatní už nevěří,

Celý život bys měla mít před sebou,
a užívat si ho se svojí milovanou rodinou,
avšak nečekaná nástraha do života se zapletla,
ale ty jsi se jí nezalekla,

Neboj se bojuj dál,
nebyla by jsi první kdo by nad ní vyhrál.
Publikoval(a): Rebecca wood, 6.9.2012
Přečteno (60x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti