Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Propast v hrudi

Propast v hrudi

Thoorx Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Jedna z dob samoty

Nemohu vspomínat na naše chvíle,
přitom tvářit se mile.
Je v nich ukryto cosi víc,je v nich něco,
čemu jen s tebou šel jsem vstříc.
Jen ty prolomila jsi hráze,
jen s tebou život šel snáze.
A ted?Jakoby pád nikam,
vedle sebe už tě nemám.
Jdu sám tichou ulicí,
jdu sám temnou půlnocí.
Ta ulice je cesta k mojí duši,
to ticho je prázdno,
po srdci jenž už nebuší.
Ta půlnoc je zlom,puklina v mé hrudi,
ta temnota je prázdno,jenž studí.
Ptám se ted Miláčku,kde mám tebe,
proč tam kde míval jsem Tě,
vězí jen ta hlubina?
Co tolik zebe.
Publikoval(a): Thoorx, 4.9.2012
Přečteno (244x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti