Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jé, a přitom je to tak snadné! Prarodiče lidstva řeší dilema mezi láskou a poznáním po svém, tak jak to nikdo nečekal.. Je to hodně starý text, až ze dna šuplíku. Dík za komentář.
29.10.2012 9:02 | qala
Teprve dneska jsem narazila na tohle Tvoje dílko...něčím je snad až příliš přitažlivé, četla jsem ho pětkrát za sebou, a pořád nevím, co to je, a ani nevím, co si myslet. Pochvala a bod za to, že jsi mě dokonale zmátl...
27.10.2012 21:04 | Lugilla
Párku dík. To jsou stará pravopisná pravidla (shora dolů). Být by to tak nemuselo, ale když je to ten apokryf...
7.9.2012 7:44 | qala
Hééééé....stylově si změnil dějiny...no dějiny z pohledu věřících...jen mě zarazilo "se stromu" proč né "ze stromu"
6.9.2012 17:15 | Martin Havlíček