Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
brambogulo taky ráda
19.9.2012 19:30 | Linzerka
Jó to jsme byli ještě mladí, napsáno přímo ze života, to už ani není pravda.
19.8.2012 22:08 | děda včela
Email:
Heslo: