Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
baví mě v tom štrachat a hledat...ale už to nechci zveřejnovat,než zas napíšu nějakou kravinu....héé! Opět sem si o tom udělal obrázek po svém...dávám bludištáka!
14.8.2012 16:27 | Martin Havlíček
Nádherné, vidím totiž dvě samostatné básně, které patří i nepatří dohromady...
13.8.2012 14:26 | Lugilla