Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jéééé,no vidíš to ještě nedomysleli..hé.
13.8.2012 22:13 | Martin Havlíček
Dík za všechna ocenění, Párku, kam se dávají tipy za komentáře ? :-)
13.8.2012 12:14 | qala
ta první sloka je jako o típkovi,kterej nadává že má prázdnej byt,páč mu to exekutoři všecko odnesli...hééé....to byl samozřejmě dojem....líbilo se mi to at se zatím schovává cokoliv.
11.8.2012 0:06 | Martin Havlíček
Roste nám tu nová star....a to je dobře. Jen tak dál. Rád tě čtu.
9.8.2012 19:47 | Marcone
Úžasné, ta první strofa je pro mě obsažnější, ale krásu mají obě dvě. Nejvíce na mě zapůsobil třetí verš...ten bude určitě patřit mezi ty, jež mi utkvějí v hlavě...
9.8.2012 14:46 | Lugilla