Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tak tak,at každej koná jak myslí a uzná za vhodný,žadný omezování.
10.8.2012 23:14 | Martin Havlíček
Vhodná a výstižná slova, jako by část z nich byla z mého srdce... ST!*** za to.
8.8.2012 13:19 | NikitaNikaT.