Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kluk ve vaťáku

Kluk ve vaťáku

Janati Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: ...vzpomínka na dávnou lásku...

Už nejsi ten kluk ve vaťáku,
ten,se kterým stávala jsem venku,
ten,se kterým bylo mi krásně,
ten,který život poznamenal mě.
Když jsem tě zahlídla,
musela jsem se smát,
dobře mi dělalo,
že mě chceš znát.
Těla na sobě přilepený při ploužáku,
šeptáš mi do ucha - chci tě teď - třeba někde venku,
cítila jsem jak moc mě chceš mít,
písnička skončila a my - museli přestat chtít a snít.
V malinkým pokojíčku
krásná hudba, vlhký klín,
umíš to se mnou,
dobře víš co říct a kde ruce mít.
Pak opět potřebné procitnutí
a každý si musel svojí cestou jít...
Publikoval(a): Janati, 8.8.2012
Přečteno (165x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Martina Primová, James Libustka, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti